“Heyyy ik ben Franka, de manager bediening. Het leukste aan werken bij De Waldhoorn is het familie gevoel, inmiddels heb ik hier een stel besties gekregen, een oma, moeder, zus en een paar kinderen en ik kan je zeggen: ik ben gek met ze allemaal! Een waterpistolen gevecht op het terras bijvoorbeeld zijn we altijd voor, en als je dan zeiknat bent drogen we je wel af met een ventilator.
Hier worden echt je dromen waar gemaakt, klinkt natuurlijk super overdreven maar ik zal het uitleggen. Ik werkte hier nog maar kort en de afwas was een grote chaos. Kort daarna had ik een gekke droom over hoe het er dan uit moest komen te zien. Diezelfde dag toch maar de rolmaat opgezocht, even gemeten en precies toen kwam Jan Willem binnen lopen en keek me met een groot vraagteken boven zijn hoofd aan wat ik in hemelsnaam aan het doen was… Uhm ja “ik heb gedroomd”… Toen is het balletje gaan rollen en al snel kwam daar mijn droom afwas.
En wanneer je denkt dat horeca niet te combineren is met een gezinsleven, dan heb je het echt mis. Naast deze te leuke en uitdagende baan heb ik nog een gezin met 3 geweldige kindjes. Ik heb 4 dagen in de week een vaste oppas en bij De Waldhoorn kan ik gelukkig fulltime werken met 4 vaste dagen in de week. En daardoor heb ik nog 3 dagen tijd om met mijn gezin erop uit te gaan.”
“Hoii ik ben Mieke en ben eigenlijk altijd op het terras te vinden. Het liefst bouw ik een geweldige, vrolijke sfeer op het terras, bijvoorbeeld tijdens de muziekbingo die we in 2020 hadden. Mijn collega’s noemen me daarom ook wel het ‘blije ei’ van De Waldhoorn. Werken bij De Waldhoorn is zo leuk omdat ik er natuurlijk werk😉 De veelzijdigheid maakt iedere dag op een leuke manier weer anders. Over het algemeen werken we natuurlijk op het terras, maar ook hebben we vergaderingen of feesten waar je ingezet wordt.
Mijn grote hobby is muziek, ik speel namelijk basklarinet bij de muziekvereniging. Dit is goed te combineren met mijn werk omdat ik iedere dinsdag vrij ben en ook voor de optredens heel makkelijk vrij kan vragen. Ook kan ik er echt van genieten om samen met mijn man Hans leuke dingen te doen. Daarom is het fantastisch dat ik ieder weekend gewoon de zaterdag vrij ben.
Het raarste en toch ook bijna wel het leukste wat ik heb meegemaakt bij De Waldhoorn is het skiën in Winterberg 2 jaar terug. Helaas ging dat afgelopen winters niet door… Toch hebben we ook afgelopen kerst er een feestje van gemaakt met het rondbrengen van de kerstpakketten. Inclusief een kerstliedje en een leuk versierd koetsje met een paard.”
“Hallo ik ben Wolter, de langste van het team een echte allrounder in de keuken. Voor de hoge kastjes moet je bij mij zijn. Het leuke aan De Waldhoorn vind ik de werkomgeving en de sfeer.
Het intake gesprek en de visie heeft mij doen inzien hoe tof dit bedrijf is. Vooral het werken met lokale producten met een verhaal. Met groenten waar het mogelijk is en met vlees en vis waar het toevoegd. Dit sluit perfect aan op mijn #fitgirl en vegan lifestyle. Ik heb dan ook de toffe taak gekregen om 2 keer in de week vegetarisch te koken voor personeel! Het is ook heerlijk om te werken met gemotiveerde collega’s die het vak leuk vinden en er met passie voor gaan.
Het bijzondere aan dit bedrijf vind ik de ruimte die ze mij hebben gegeven om na een heftige periode eerst aan mezelf te kunnen werken en mijn rust te pakken.
Het werk bij De Waldhoorn kan ik goed combineren met mijn vele hobby’s. Ik vind het heerlijk om te verdwalen met m’n camera op de Veluwe. Een andere hobby is 3 keer in de week bootcampen en krachttraining. Dit doe ik het liefst voor mijn werk zodat ik met volle energie en een leeg hoofd kan beginnen aan een nieuwe werkdag. Sporten in combinatie met een vegan lifestyle geeft mij nog meer energie.
Als laatste heb ik een passie voor motor rijden, heerlijk genieten van het mooie Nederland. Ook heb ik al mooie tochten gemaakt naar Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Duitsland en België! Elke tocht geniet ik weer van al het moois wat ik zie door mijn vizier.
Al deze dingen zijn prima te combineren omdat ik 4 dagen werk en 3 dagen achter elkaar vrij ben en daarna uitgerust en vol energie en weer tegen aan kan.”
‘Hoihoi, ik ben Melissa, 21 jaar en werk nu ongeveer 2 jaar bij De Waldhoorn. Deze foto stuur ik vanuit Curaçao, ff lekker weg van de kou in Nederland! Wat het werken bij De Waldhoorn zo leuk maakt is vooral het team, het is altijd gezellig en tijdens het werk maken we er altijd een feestje van. Ook het contact met allerlei verschillende soorten gasten maakt het leuk.
Ik werk ongeveer 3 à 4 avonden per week en daarnaast studeer ik Human Resource Management aan de CHE en speel ik volleybal bij BSVO Otterlo. Best een volle agenda, maar zodra ik meer tijd nodig heb voor school of andere dingen, kan dit altijd in overleg geregeld worden!
De laatste tijd zijn we ook bezig met verschillende Tiktoks te maken bij De Waldhoorn om een beeld achter de schermen de geven dus kijk vooral even! @dewaldhoorn #tiktok‘
Hoihoi, wij zijn Lotte en Nikki! Wij zijn nichtjes, vriendinnen, volleybal teamgenoten en sinds vorig jaar ook collega’s.
Naast school zijn we in het weekend op het terras van De Waldhoorn te vinden. Het is ook super makkelijk te combineren met school, omdat iedereen heel flexibel is en het belangrijkste is dat je werkt op momenten dat het jou uitkomt. Als we het druk hebben met school werken we minder, en als het rustig is zorgen we dat we wat meer werken zodat we lekker wat extra kunnen verdienen.Werken bij De Waldhoorn is vooral leuk door het sfeertje. Gezellige collegaatjes, leuke sfeer op het terras met gasten en altijd ruimte voor plezier!
Hallo ik ben Niels, een van de souschefs in de keuken. De horeca is echt mijn lust en mijn leven. Of het nu gaat om koken, een praatje maken in de slijterij of creatieve concepten en gerechten verzinnen, bij De Waldhoorn kan ik verder groeien en kan ik echt mijn ei kwijt. Het leukste is toch zeker wel dat je weet dat je je mag ontwikkelen op het vlak waar je je het beste bij voelt. Door de omvang van het bedrijf is er voor iedereen de mogelijkheid om mee te groeien. Door zelf de stappen te nemen die je wilt en de omgang van het team creëert De Waldhoorn het gevoel van een veilig thuis waarin je ondersteunt wordt en gemotiveerd, waarin je kan lachen en werken tegelijk. Samen kunnen wij de wereld aan en heel veel gasten ontvangen. Een mooi voorbeeld van die creativiteit is deze surf en turf die in de pot verder rookt. Zo krijg je echt een wow-gevoel aan tafel.
Toen ik kwam werken bij De Waldhoorn was voor mij het familiegevoel meteen voelbaar. Of het nou gaat om hard werken, mooie gesprekken of dom ouwehoeren. Iedere dag brengt mooie momenten. Of het nou was wanneer de big boss verkleed als kerstelf, al zingend een kerstpakket bezorgde. Of wanneer er met schoonmaken keihard met de muziek meegezongen wordt, het maakt niet uit. Iedere dag in dit team brengt mooie en bijzondere momenten met zich mee. Het meest in het oog springende voor mij was dat ik samen met Mieke, uit oogpunt van “Tiktok-daar-moeten-we-wat-mee”, een grote rododendron in moesten springen terwijl we onze zo geliefde fles rosé vasthielden. De struik heeft het na wat reconstructie gelukkig wel overleefd.
Ik ben Mariska maar veel kennen mij als Maas. Al ruim 14 jaar ben ik te vinden in de keuken. Begonnen in de afwas en nu doorgegroeid tot zelfstandig werkend kok bij De Waldhoorn. Ook zit ik in het Lief & Leed team. Wij zorgen ervoor dat personeel iets krijgt bij verjaardagen, ziekte, diploma etc. De werkdagen sluiten we natuurlijk ook altijd gezellig af met een borrel waar ik zeker graag aan mee doe.
Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor nieuwe verhalen